Bacteriën, schimmels en andere contaminatie veroorzaken één van de grootste problemen bij het nemen van monsters in de biofarmacie en voedingsmiddelenindustrie. . Onze monstername specialist Amy van der Heide deelt periodiek haar kennis in online te volgen webinars. Soms algemeen en er kan ingezoomd worden op een bepaalde casus of toepassing.
Bij het nemen van een goede en veilige steriele en/of aseptische monstername komt een hoop kijken om bacteriële besmetting of crosscontaminatie met vreemde stoffen te voorkomen.
Bekijk hieronder de eerder gegeven webinars en schrijf je in om er nooit een te missen.
Afgekeurde batches, risico’s voor de volksgezondheid, recalls en reputatieschade: doemscenario’s voor de voedingsmiddelenindustrie. Met correcte monstername kun je dit voorkomen. Maar hoe realiseer je een 100% foutloos monsternameproces?
Schrijf je in en ontvang een maand voor het webinar een bericht met duidelijke omschrijving van het onderwerp. Tijdens het webinar kun je vragen en opmerkingen doorgeven die Amy van der Heide tijdens het webinar beantwoordt.