Volledig Hitma-assortiment
Hitma Monstername

Gratis seminar over monstername

Betrouwbare monstername binnen de voedingsindustrie

Aanmelden

Seminar monstername voedingsindustrie - 20 november 2018

Dinsdag 20 november 2018 organiseert Hitma in Uithoorn een seminar over sampling binnen de voedingsmiddelenindustrie. Experts monsternametechnologie Grégoire Tassin van Labocontrol (FR) en Mark Plutshack van Keofitt (DK) zijn te gast om hun expertise te delen met procestechnologen, hygiënisten, operators en andere belangstellenden binnen de voedingsmiddelenindustrie. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan om je aanwezigheid te bevestigen. Een belooft een leerzame dag te worden. Een gezonde kwaliteitsimpuls voor jouw proces!

Thema van de dag: Hoe weet je zeker dat je kunt vertrouwen op vloeistof- en poedermonsters in de food & beverage industrie (waaronder bierbrouwerijen, distilleerderijen, softdrinks, vruchtensappen en zuivelindustrie) en wat komt er allemaal kijken bij steriele monstername?

Het seminar is ook interessant voor machinebouwers die installaties ontwikkelen voor de voedingsindustrie.

Datum en tijd
Het dagprogramma begint op 20 november om 09:30 uur met een welkomstwoord door Hitma-monsternamespecialist Anne Marijke Zwarts. Zij verzorgt ook een presentatie over risico-inventarisatie m.b.t. steriliteit.

Rond het middaguur worden de lezingen onderbroken voor een verzorgde lunch. Tussen de presentaties door en/of na afloop is er voldoende ruimte om vraagstukken voor te leggen en/of gedetailleerde problemen omtrent monstername te bespreken. Aan het seminar zijn geen kosten verbonden

Locatie
Hitma-pand
Anton Philipsweg 1
1422 AL Uithoorn
Kaart bekijken
 

Het belang van betrouwbare monstername in de voedingsindustrie
"De kwaliteitseisen binnen de voedingsmiddelenindustrie zijn streng. Logisch, de consument moet kunnen vertrouwen op een veilig én smakelijk product. Daarom worden er gedurende het productieproces continu monsters genomen die vaak ook nog eens een bepaalde periode bewaard moeten worden in verband met eventuele product-recalls. Het zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk organiseren van de monsternames vraagt nogal wat van een procesoperator in de voedingsindustrie. Hij of zij heeft naast het borgen van de kwaliteit van het product tenslotte ook nog de zorg voor de technische installaties." Lees verder het blog Anne Marijke Zwarts.

Aanmelden

Bij Hitma geloven wij in meten is weten. Daarom maken wij op onze websites gebruik van cookies. Hiermee zorgen we ervoor dat de website gebruiksvriendelijker wordt. Onze cookies hebben uitsluitend analytische, communicatieve of functionele doeleinden. Door verder te gaan op onze website accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Lees hier meer over wat Hitma vindt van privacy